onsdag 17 september 2014

Hur är egentligen de typiska ägarna av vissa bilmodeller? Enligt en Magasinartikel i DN är de så här. Hela artikeln ses här http://www.dn.no/magasinet/2014/08/01/2159/Motor/bil-etter-bil-etter-bil
Beklagar norskan.

CITROËN
Høy andel SV- og Venstre-velgere, der sistnevnte gruppe er betatt av bilens spesielle, hydrauliske fjæring, mens SV-sjåførene først og fremst «kjører noe helt annerledes». Uansett er bilen som oftest skitten. Sjåføren går aldri med trange bukser, alltid med gode sko.

TESLA
Vurderte BMW, men avgiftsfritaket var uimotståelig. Hoppet over Iphone 4S fordi det ikke var noe nytt med den. Føler de har en logisk plass i kollektivfeltet. Kjøper ekspressbillett i Eurodisney.


ALFA ROMEO
Gladlaks som priser god vin, fargerike sokker og enhver mulighet til å gå med en ekstra skjorteknapp åpen. Digger Pharrell Williams. Har en ubrukt pastamaskin i nederste skuff på kjøkkenet.

LANDROVER
Har minst tre fluestenger i garasjen samt godt synlig motorsag. Lukter bål selv i juleselskapet, der han forteller litt for lange og upoengterte historier. Bruker gaffatape til alt. Har aldri vært i en vaskehall, ettersom Hellbillies og bilvask på gårdsplassen er helgeritual.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar